Over de antiek compagnie en de geschiedenis

Over de Antiek Compagnie

De Antiek Compagnie

Bij De Antiek Compagnie staan we voor de charme van het verleden en de verantwoordelijkheid van de toekomst. We zijn gepassioneerd over antiek, brocante, kunst en curiosa, maar we omarmen ook duurzaamheid als kernwaarde.

Onze reis begon 2010, gedreven door een diepe liefde voor erfgoed en unieke vondsten. Wat ons onderscheidt, is ons streven naar duurzaamheid. We geloven in het behoud van de geschiedenis en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Onze collectie omvat prachtige antieke en brocante stukken, evenals kunstwerken en curiosa die een tweede leven krijgen.

Onze missie is helder: we willen het verleden eren en de toekomst beschermen. Of u nu op zoek bent naar een uniek erfstuk, een kunstwerk dat inspireert, of gewoon bewust wilt winkelen, bij ons vindt u zorgvuldig geselecteerde schatten met karakter en verhaal.

Dank u voor het steunen van onze passie voor duurzaamheid en het behoud van erfgoed. We nodigen u uit om samen met ons te genieten van de tijdloze schoonheid en te investeren in een groenere toekomst.

Niet alle items van de Antiek Compagnie komen op de website terecht, bezoek ook onze fysieke showroom in Raalte!

Openingstijden
Zaterdag: 10:00 uur tot 15:00 uur.

Adres
Zompstraat 15c
8102 HX Raalte
Route via Google Maps

Heeft u bijzondere items die in de weg staan?

De Antiek Compagnie is altijd op zoek naar nieuwe items, mocht u bijzondere meubels, lampen of andere decoratie hebben wat in de weg staat dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

nl_NL