Over de antiek compagnie en de geschiedenis

Acerca de la empresa de antigüedades

La empresa de antigüedades

Bij De Antiek Compagnie staan we voor de charme van het verleden en de verantwoordelijkheid van de toekomst. We zijn gepassioneerd over antiek, brocante, kunst en curiosa, maar we omarmen ook duurzaamheid als kernwaarde.

Onze reis begon 2010, gedreven door een diepe liefde voor erfgoed en unieke vondsten. Wat ons onderscheidt, is ons streven naar duurzaamheid. We geloven in het behoud van de geschiedenis en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Onze collectie omvat prachtige antieke en brocante stukken, evenals kunstwerken en curiosa die een tweede leven krijgen.

Onze missie is helder: we willen het verleden eren en de toekomst beschermen. Of u nu op zoek bent naar een uniek erfstuk, een kunstwerk dat inspireert, of gewoon bewust wilt winkelen, bij ons vindt u zorgvuldig geselecteerde schatten met karakter en verhaal.

Dank u voor het steunen van onze passie voor duurzaamheid en het behoud van erfgoed. We nodigen u uit om samen met ons te genieten van de tijdloze schoonheid en te investeren in een groenere toekomst.

Niet alle items van de Antiek Compagnie komen op de website terecht, bezoek ook onze fysieke showroom in Raalte!

Horarios de apertura
Sábado: de 10 a 15 horas.

Dirección
Zompstraat 15c
8102 HX Raalte
Indicaciones a través de Google Maps

¿Tienes objetos especiales que te estorban?

The Antiques Company siempre está buscando nuevos artículos, si usted tiene algún mueble especial, lámparas u otra decoración que esté en el camino por favor no dude en contactarnos.

Póngase en contacto con nosotros

es_ES