About us - The Antiques Company

About the Antiques Company

The Antiques Company

Bij De Antiek Compagnie staan we voor de charme van het verleden en de verantwoordelijkheid van de toekomst. We zijn gepassioneerd over antiek, brocante, kunst en curiosa, maar we omarmen ook duurzaamheid als kernwaarde.

Onze reis begon 2010, gedreven door een diepe liefde voor erfgoed en unieke vondsten. Wat ons onderscheidt, is ons streven naar duurzaamheid. We geloven in het behoud van de geschiedenis en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Onze collectie omvat prachtige antieke en brocante stukken, evenals kunstwerken en curiosa die een tweede leven krijgen.

Onze missie is helder: we willen het verleden eren en de toekomst beschermen. Of u nu op zoek bent naar een uniek erfstuk, een kunstwerk dat inspireert, of gewoon bewust wilt winkelen, bij De Antiek Compagnie vindt u zorgvuldig geselecteerde schatten met karakter en verhaal.

Dank u voor het steunen van onze passie voor duurzaamheid en het behoud van erfgoed. We nodigen u uit om samen met ons te genieten van de tijdloze schoonheid en te investeren in een groenere toekomst.

Niet alle items van de Antiek Compagnie komen op de website terecht, bezoek ook onze fysieke showroom in Raalte!

Opening hours
Saturday: 10am to 3pm.

Address
Zompstraat 15c
8102 HX Raalte
Directions via Google Maps

Do you have special items that get in the way?

The Antiques Company is always looking for new items, if you have any special furniture, lamps or other decoration that is in the way please feel free to contact us.

Get in touch

en_GBEnglish (UK)