Über uns - The Antiques Company

Über das Unternehmen Antiquitäten

Das Unternehmen Antiquitäten

Bij De Antiek Compagnie staan we voor de charme van het verleden en de verantwoordelijkheid van de toekomst. We zijn gepassioneerd over antiek, brocante, kunst en curiosa, maar we omarmen ook duurzaamheid als kernwaarde.

Onze reis begon 2010, gedreven door een diepe liefde voor erfgoed en unieke vondsten. Wat ons onderscheidt, is ons streven naar duurzaamheid. We geloven in het behoud van de geschiedenis en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Onze collectie omvat prachtige antieke en brocante stukken, evenals kunstwerken en curiosa die een tweede leven krijgen.

Onze missie is helder: we willen het verleden eren en de toekomst beschermen. Of u nu op zoek bent naar een uniek erfstuk, een kunstwerk dat inspireert, of gewoon bewust wilt winkelen, bij De Antiek Compagnie vindt u zorgvuldig geselecteerde schatten met karakter en verhaal.

Dank u voor het steunen van onze passie voor duurzaamheid en het behoud van erfgoed. We nodigen u uit om samen met ons te genieten van de tijdloze schoonheid en te investeren in een groenere toekomst.

Niet alle items van de Antiek Compagnie komen op de website terecht, bezoek ook onze fysieke showroom in Raalte!

Die Öffnungszeiten
Samstag: 10 Uhr bis 15 Uhr.

Adresse
Zompstraat 15c
8102 HX Raalte
Wegbeschreibung über Google Maps

Haben Sie besondere Gegenstände, die Ihnen im Weg stehen?

The Antiques Company ist immer auf der Suche nach neuen Gegenständen. Wenn Sie besondere Möbel, Lampen oder andere Dekorationen haben, die im Weg stehen, können Sie uns gerne kontaktieren.

Kontakt aufnehmen

de_DEDeutsch